WIJ ZIJN MOMENTEEL HET BEST BEREIKBAAR VIA VAZO@VAZO.NL

VAZO

VandenBusken: webinar 'Het resultaat van creativiteit in communicatie'


May 20, 2020

Communiceren; het is zeg maar een dingetje…

Het lijkt zo makkelijk en toch blijkt het best vaak fout te gaan. Maar uw boodschap met de juiste toon, inhoud en met effect uitdragen kunt u leren. Natuurlijk zijn er eenvoudige basisregels per medium maar creativiteit maakt uw boodschap ook echt de uwe en dus efficiënter.

In het gratis webinar 'Het resultaat van creativiteit in communicatie' neemt VAZO lid Arnout van den Busken u mee in cases van creatief werk. Er worden uiteenlopende communicatiecampagne cases behandeld van nationale en internationale organisaties, van MKB tot corporates, B2B en B2C. Neem deel en wordt geïnspireerd om uw campagnes creatief en resultaatgericht in te zetten!

Wanneer: Dinsdag 26 mei om 13.00 uur.
Aanmelden kan hier. U ontvangt een zoomlink waarmee u deel kunt nemen. 

Arnout van den Busken (42) is managing director bij vandenbusken leidt samen met zijn broer Caspar al ruim 20 jaar het familiebedrijf dat sinds 1961 ontsprong als creatief communicatiebureau. Inmiddels is het bureau met haar 20 medewerkers een bekend Nederlands brandactivatie bureau en werd het in 2017 door Fonk (vakblad voor communicatiebureaus) uitgeroepen tot bureau van het jaar.

30842996_640x640.jpg
 

 

Ga naar het nieuwsoverzicht

word lid!


Maak kennis met dé netwerk- en belangenbehartigingsorganisatie van Amsterdam Zuidoost! Meld u aan voor één van onze bijeenkomsten of maak een afspraak met VAZO-directeur Huib van Santen voor een vrijblijvend gesprek. 

Impressies


ZuidoostPartners Stadsdeel Zuidoost