MOMENTEEL ZIJN WIJ HET BEST BEREIKBAAR VIA VAZO@VAZO.NL

VAZO

Uitnodiging: Participatie De Nieuwe Kern (bedrijven & organisaties Zuidoost)


May 28, 2020

Tussen station Duivendrecht, de Johan Cruijff Arena, de A2 en het Amstel Business Park verrijst de komende jaren een bijzondere nieuwe stadswijk. In het gebied dat nu nog bekend staat als Nieuwe Kern komt ruimte voor 4.500 woningen rondom een stadspark, 250.000 m² voor bedrijven, horeca en uitbreiding van sportcomplex De Toekomst van Ajax. Normaliter hadden wij jullie in april uitgenodigd om te polsen naar jullie wensen en ideeën omtrent de ontwikkeling van de Nieuwe Kern. Een bijeenkomst moest i.v.m de corona uitbraak wijken, maar wij informeren u graag op deze manier en kijken uit naar uw visie en mening op de plannen.

Zo denkt u mee:
Nieuwsgierig naar de concept-structuurvisie? Via http://www.quiz-maker.com/QA772EXU kunt u de presentatie bekijken en heeft u de mogelijkheid om te reageren en om uw zorgen, wensen en ideeën voor de toekomstige wijk te delen.
Doe dit voor dinsdag 9 juni zodat uw bemerkingen meegenomen kunnen worden in het verslag.  
Op basis van jullie input antwoordt de gemeente Ouder-Amstel op de feitelijke vragen die zijn gesteld. De gemeente zal nog niet reageren op de genoemde zorgen, wensen en ideeën. Dit gebeurt pas als alle partijen die aan het participatietraject deelnemen zijn gehoord. Wel wordt hiervan een verslag gemaakt dat wij u ook toe sturen.

Wij kijken uit naar jullie input. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Daan Dekker via daan@tertium.nl
of 06 33045313.
Image

Ga naar het nieuwsoverzicht

word lid!


Maak kennis met dé netwerk- en belangenbehartigingsorganisatie van Amsterdam Zuidoost! Meld u aan voor één van onze bijeenkomsten of maak een afspraak met VAZO-directeur Huib van Santen voor een vrijblijvend gesprek. 

Impressies


ZuidoostPartners Stadsdeel Zuidoost