De VAZO is al 35 jaar dé bedrijvenvereniging van Zuidoost!

 KLIK HIER VOOR DE LEDEN VOOR LEDEN ACTIES

VAZO

Uitnodiging OVOA-ondernemersevent


November 7, 2018

Ondernemersvereniging Ouder-Amstel nodigt u graag uit voor het jaarlijkse OVOA-ondernemersevent  op maandag 19 november a.s. 

Deze avond zijn wij te gast bij Borchland en zal Roy Blom (lid OVOA en directeur Borchland) een korte toelichting geven over de brand die in april gewoed heeft in zijn bedrijf en hoe hij in mum van tijd weer up and running was.

Daarna zal Hugo Logtenberg, onderzoeksjournalist bij het NRC en bekend van het spraakmakende boek De hand van Van Gaal ons meenemen in de wereld van leiderschap, teamspirit, succes en vertrouwen.

Hoe is het mogelijk dat het Nederlands elftal twee eindtoernooien op rij ontbreekt, terwijl de ploeg in 2014 nog brons won op het WK in Brazilië? En wat was daarin de rol van toenmalig bondscoach Louis van Gaal? Deze vragen inspireerden journalist Hugo Logtenberg (44), tot voor kort woonachtig in Ouderkerk a/d Amstel, tot het schrijven van het boek ’De hand van Van Gaal’.

De presentatie van zijn boek vond op 31 mei jl. plaats in het Compagnietheater in Amsterdam. De zaal bood plaats aan 400 man, wat veel te weinig bleek om alle belangstellenden plaats te bieden. Na die avond belandde Logtenberg in een nog grotere rollercoaster.

“De mediabelangstelling is enorm. Pauw, EenVandaag, Edwin Evers, op een gegeven moment stond ik SBS Shownieuws te woord. De honger naar Van Gaal is gigantisch. Maar wat ik vooral heel mooi vind, is dat het boek door verschillend publiek gelezen wordt. Natuurlijk door voetballiefhebbers, maar ook in het bedrijfsleven, omdat het leiderschap van Van Gaal zo nadrukkelijk aan bod komt.” 

Programma maandag 19 november 2018
17.00 uur        Ontvangst met een drankje
17.15 uur        Hapjes/eten
18.15 uur        Welkom door Roy Blom
18.30 uur        Presentatie Hugo Logtenberg
                       met voldoende interactie en ruimte voor het stellen van vragen
20.15 uur        Netwerken en borrel
21.30 uur        Einde

De avond vindt plaats in het restaurant van Borchland, Borchlandweg 6-10, Amsterdam-Duivendrecht.

Zorg dat u deze inspirerende bijeenkomst op maandag 19 november niet mist. Meld u snel aan, er zijn maximaal 75 plaatsen beschikbaar. 

AANMELDEN​

Deelname is voor leden van de OVOA gratis.

Voor leden van de VAZO, OA en OVAB geldt een bijdrage van € 15,- pp. 

Ga naar het nieuwsoverzicht

Founding Fathers


AMC-VUmc_Logo_RGB_72dpi.jpg       logo_ing.png Delta lloyd.jpg

                    VAZO EN VENZO STEUNEN                      GOEDE DOELEN IN ZUIDOOST

  klik hier voor meer informatie

venzo klein.jpg

VAZO werkt samen met
logo_CBA.png

Impressies


ZuidoostPartners Stadsdeel Zuidoost