De VAZO is al 35 jaar dé bedrijvenvereniging van Zuidoost!

VAZO

Uitnodiging Gemeente Amsterdam: Conferentie Arbeidsmarktdiscriminatie


March 5, 2019

afbeelding_conf_arbeidsdiscriminatie_560.jpg

Datum: 22 maart 2019 
Inloop: 09.30 uur
Einde: 17.00 uur 

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179 Amsterdam

Beste heer/mevrouw,

Graag nodigt de gemeente Amsterdam u uit voor de conferentie ‘Samen naar een inclusieve arbeidsmarkt in Amsterdam’ op vrijdag 22 maart in Pakhuis de Zwijger.

Als het gemakkelijk was om arbeidsmarktdiscriminatie op te lossen, dan was dat allang gebeurd. Hoewel veel organisaties streven naar een inclusieve organisatie, liggen er nog uitdagingen. Dat geldt voor bedrijven, maar net zo goed voor de gemeente Amsterdam zelf. Wat is er nodig voor een diverse instroom en doorstroom in een organisatie of bedrijf? Hoe voorkom je dat je iemand ongewild buitensluit? Wat gaat goed, waar lopen organisaties tegenaan en hoe creëer je een werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt?

Om krachten te bundelen en elkaar bij deze zoektocht te ondersteunen gaan we met Amsterdamse werkgevers uit de private en publieke sector, onderwijsinstellingen, vertegenwoordigers, deskundigen, werknemers en de gemeente in gesprek. Door discussies, workshops en het uitwisselen van ervaringen is de conferentie het startpunt van een samenwerkingsverband tussen de gemeente en werkgevers, waarbij we gezamenlijk optrekken richting een inclusieve arbeidsmarkt.

Het programma heeft een ochtend- en een middagdeel. We starten in de ochtend met een plenair gedeelte waarin deskundigen, publieke en private bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar in gesprek gaan en naar elkaar luisteren. Het middagdeel bestaat uit verschillende workshops om organisaties het gereedschap aan te reiken om arbeidsmarktdiscriminatie tegen te gaan en tot een inclusieve organisatie te komen.

Aanmelden
https://pakhuisdezwijger.typeform.com/to/PqRN3B

Met vriendelijke groet namens de gemeente Amsterdam en Pakhuis de Zwijger.

Ga naar het nieuwsoverzicht

Founding Fathers


AMC-VUmc_Logo_RGB_72dpi.jpg       logo_ing.png Delta lloyd.jpg

                    VAZO EN VENZO STEUNEN                      GOEDE DOELEN IN ZUIDOOST

  klik hier voor meer informatie

venzo klein.jpg

VAZO werkt samen met
logo_CBA.png

Impressies


ZuidoostPartners Stadsdeel Zuidoost