WIJ ZIJN MOMENTEEL HET BEST BEREIKBAAR VIA VAZO@VAZO.NL

VAZO

Perbericht Georganiseerd Bedrijfsleven Amsterdam: Oproep aan verhuurders om oplossing voor huurbetalingen.


March 23, 2020

Persbericht

Amsterdam, 22 maart 2020


Oproep aan verhuurders om oplossing voor huurbetalingen.
De huren van winkel- en horecavastgoed dreigen ondraaglijk te worden in deze coronacrisis. Daarom dringen Ondernemerskoepels aan op gesprekken tussen huurders en verhuurders van winkels en horeca. Het wegvallen van hun omzet brengt deze ondernemers in grote problemen. De overheid en de banken hebben al stappen gezet om de problemen te verlichten. Verhuurders van vastgoed wordt in een open brief door het Georganiseerd Bedrijfsleven Amsterdam opgeroepen om horeca- en winkelondernemingen te helpen overleven.
Hans Bakker, voorzitter van VNO-NCW Metropool Amsterdam zegt daarover, "Vastgoedverhuurders moeten in deze situatie kiezen voor de lange termijn en de drang naar korte termijnresultaat voorlopig achterwege laten."
Willem, Koster, voorzitter van de Vereniging City Center stelt, “Met elkaar eens worden over de huursituatie van nu, schept betere kansen op een snel herstel na de crisis”.

Open brief aan vastgoedverhuurders in Amsterdam

Ga naar het nieuwsoverzicht

word lid!


Maak kennis met dé netwerk- en belangenbehartigingsorganisatie van Amsterdam Zuidoost! Meld u aan voor één van onze bijeenkomsten of maak een afspraak met VAZO-directeur Huib van Santen voor een vrijblijvend gesprek. 

Impressies


ZuidoostPartners Stadsdeel Zuidoost