WIJ ZIJN MOMENTEEL HET BEST BEREIKBAAR VIA VAZO@VAZO.NL

24 sep
Algemene Ledenvergadering

VAZO

Nieuwsbrief Rijkswaterstaat SAA: A9 Holendrecht - Diemen (Gaasperdammerweg)


October 16, 2020

A9 Holendrecht - Diemen (Gaasperdammerweg)

Rijkswaterstaat leg op de A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen (Gaasperdammerweg) extra rijstroken en een tunnel aan. Dit project is onderdeel van de weguitbreiding tussen Schiphol, Amsterdam en Almere.

Woensdag 21 oktober webinar A9 Gaasperdammerweg

Wilt u meer weten over fase 4 van de gefaseerde openstelling van de Gaasperdammertunnel, de komende werkzaamheden, of over het park op het tunneldak? Op woensdag 21 oktober om 19.00 uur organiseren Rijkswaterstaat en aannemerscombinatie IXAS een webinar voor inwoners van Amsterdam Zuidoost en andere belangstellenden. Een webinar is een online informatiebijeenkomst.

Lees verder hoe u zich aan kunt melden

A9 Gaasperdammertunnel

Timelapse verwijderen hulpbrug Gooiseweg

Op het dak van de Gaasperdammertunnel ter hoogte van de S112 Gooiseweg bouwen we een verkeersplein. Daarvoor verwijderden we de hulpbrug die daar lag. We maakten een timelapse van dit imposante karwei. Kijk ook naar de livestream van de werkzaamheden aan de Gooiseweg. Iedere drie minuten wordt er een nieuwe foto geüpload.

Kijk hier naar de timelapse en de livestream

hijsen hulpbrug

Ga naar het nieuwsoverzicht

word lid!


Maak kennis met dé netwerk- en belangenbehartigingsorganisatie van Amsterdam Zuidoost! Meld u aan voor één van onze bijeenkomsten of maak een afspraak met VAZO-directeur Huib van Santen voor een vrijblijvend gesprek. 

Impressies


ZuidoostPartners Stadsdeel Zuidoost