De VAZO is al 35 jaar dé bedrijvenvereniging van Zuidoost!

10 sep
Bestuursvergadering

23 sep
VAZO aan het WERK!                HR bijeenkomst

26 sep
Ledenborrel

VAZO

Nieuwsbrief Rijkswaterstaat SAA: A9 Holendrecht - Diemen (Gaasperdammerweg)


July 11, 2019

jaargang 2019 | nummer 2 | juli

Rijkswaterstaat legt op de A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen (Gaasperdammerweg) extra rijstroken en een tunnel aan. Dit project is onderdeel van de weguitbreiding tussen Schiphol, Amsterdam en Almere

Foto's en aftermovie Dag van de Bouw

Zaterdag 15 juni was de Dag van de Bouw.  Dit was de laatste keer dat de Gaasperdammertunnel meedeed aan de Dag van de Bouw. Volgend jaar rijdt het verkeer door de tunnel. In 2021 legt Rijkswaterstaat het park aan op het tunneldak. Maar liefst 850 mensen bezochten de bouwplaats van de Gaasperdammertunnel. Als u naar de foto's en de film kijkt, kan u zien dat het een zeer geslaagde dag was.

Aftermovie dag van de bouw

Betonpuin bij Nelson Mandelapark wordt opgeruimd

Op het bouwterrein van IXAS bij het Nelson Mandelapark ligt beton opgeslagen dat afkomstig is van de sloop van de A9. Dit beton halen we in juli weg. Eerst vermalen we het tot betongranulaat. Hiervoor gebruiken we een puinbreker. Met vrachtwagens voeren we het vervolgens af via de Karspeldreef en de Gooiseweg. Per dag gaat het om ongeveer twintig vrachten. Het materiaal wordt hergebruikt voor de fundering van wegen.

Betonpuin bij Nelson Mandelapark

Resultaten onderzoek fundering geluidsscherm bij Kantershof

In 2018 en eerder dit jaar informeerden we u met de nieuwsbrief en op bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl over beweging in de bodem bij het geluidsscherm bij de A9. De bodem moet helemaal stabiel zijn om ervoor te zorgen dat ook het geluidsscherm stevig verankerd blijft. Sinds de zomer van vorig jaar meten we voortdurend de bewegingen van de grond. Omdat de bodem in beweging blijft, nemen we maatregelen om het geluidsscherm te stabiliseren. Wilt u meer weten?

Resultaten onderzoek fundering geluidsscherm Kantershof

Fijne zomer!

Vanaf half juli begint de zomervakantie voor de regio Noord. De werkzaamheden in de tunnel voor het aanbrengen van de hittewerende bekleding gaan gewoon door. Wilt u deze zomer een bezoek aan de Gaasperdammertunnel brengen, dan kunt u zich aanmelden voor een rondleiding. En voor de SAA highlights rondleiding kunt u nu al een plekje reserveren voor 6 of 20 september. Fijne zomer!

Rondleidingen SAA

Wist u dat?

- op maandag 22 juli van 23.00 uur tot en met dinsdag 23 juli 05.00 uur de oprit vanaf de S112 Gooiseweg naar de A9 richting Holendrecht is afgesloten?

- al bijna 2 jaar zo’n 1800 bomen groeien  bij een boomkwekerij in Cuijck voor het park op de Gaasperdammertunnel ?

Ga naar het nieuwsoverzicht

Founding Fathers


AMC-VUmc_Logo_RGB_72dpi.jpg       logo_ing.png Delta lloyd.jpg

                    VAZO EN VENZO STEUNEN                      GOEDE DOELEN IN ZUIDOOST

  klik hier voor meer informatie

venzo klein.jpg

VAZO werkt samen met
logo_CBA.png

Impressies


ZuidoostPartners Stadsdeel Zuidoost