WIJ ZIJN MOMENTEEL HET BEST BEREIKBAAR VIA VAZO@VAZO.NL

VAZO

Multicopy Amsterdam Centrum/WTC/Amstel en Amstelveen: de nummer 1 van Multicopy in 2019


January 23, 2020

VIANEN, 23 januari 2020.  Tijdens de 24e Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen is de Top 10 bekendgemaakt van de grootste en snelstgroeiende bedrijven binnen de Multicopy-keten. Multicopy Amsterdam Centrum/WTC/Amstel en Amstelveen van ondernemer Tico de Mulder nemen hierbij wederom de nummer 1 positie in. 

“We merken dat onze strategie om te veranderen in Multicopy The Communication Company echt werkt”, zo begon Annette Dales, algemeen directeur van Multicopy Nederland. “In de Top 10 staan bedrijven die veel meer doen dan druk en print en met multimediale communicatieoplossingen voor hun klanten komen. Dat biedt zelfs in een nog steeds dalende grafische markt juist die extra kansen om te groeien. In omzet, in kwaliteit van de diensten en ook in plezier in het werk.” 

Topondernemer

Don Lowe, president en CEO van Franchise Services in Amerika: “Ondernemers als Tico de Mulder maken echt een verschil. Ze zijn succesvol omdat zij in moeilijke tijden durven te veranderen. Van copy en print naar een allround communicatiebedrijf dat hun klanten breed ondersteunt. Van advies tot uitvoering. Dat geeft nieuwe energie en inspiratie. Dat merken klanten. Dat is precies de reden waarom wij vol vertrouwen de toekomst ingaan.”

Ondernemer Tico de Mulder: “We zijn een grote organisatie van zelfstandige bedrijven. Tot de top daarvan te horen is natuurlijk een grote eer. Vanzelfsprekend hadden we dat niet bereikt als we geen geweldig team mensen bij ons hebben. Wij investeren continu in kennis, creativiteit en talent. Voor ons is digitaal – zoals sites, apps en e-mailings – inmiddels net zo belangrijk als druk en print. Maar ook sign, direct mail, promotionele acties... We bedenken en leveren echt alles waarmee onze klanten hun communicatiedoelen kunnen bereiken.” 

Design Award

Tico de Mulder viel nog meer in de prijzen. Zijn vestiging Amsterdam Zuidoost/Amstel heeft ook de prestigieuze Design Award gewonnen.

“Ook al is marketingcommunicatie de laatste jaren erg veranderd door o.a. nieuwe technologie en ander mediumgebruik: het succes begint altijd met een goed advies, een briljant idee en een aandachttrekkende vormgeving. Design is een kritische succesfactor. Daarom ben ik zo blij dat Multicopy Amsterdam Zuidoost/Amstel zich in de regio erg onderscheidt met topdesign.” Aldus President en CEO van Franchise Services in Amerika, Don Lowe.

Ga naar het nieuwsoverzicht

word lid!


Maak kennis met dé netwerk- en belangenbehartigingsorganisatie van Amsterdam Zuidoost! Meld u aan voor één van onze bijeenkomsten of maak een afspraak met VAZO-directeur Huib van Santen voor een vrijblijvend gesprek. 

Impressies


ZuidoostPartners Stadsdeel Zuidoost