MOMENTEEL ZIJN WIJ HET BEST BEREIKBAAR VIA VAZO@VAZO.NL

VAZO

LOKALE ONDERNEMERS TE ZIEN IN DE BIG INDOOR MARKET


July 4, 2019

The Big Indoor Market (BIM) is een periodiek en kleinschalig event, georganiseerd door Jewelz for Jewelz (Marleen Creton) en Becoming You NL (Clarence Creebsburg). Momenteel vindt de BIM plaats in het oude postkantoor (IAMJong-gebouw) bij het Anton de Komplein. De eerste is op 27 juli van 12 tot 18 uur. 
Het doel is opkomende, maar ook gevestigde ondernemers die groot willen zijn in denken, een platform te bieden om hun producten en diensten aan te bieden en zo in contact te komen met hun potentiële doelgroep. Dit groeiende concept is al vier keer (om de drie maanden) met succes georganiseerd.

Met dit evenement dragen de organisatoren bij aan de zichtbaarheid van (lokale)ondernemers, niet alleen ten opzichte van potentiële klanten, maar zeker ook voor organisatoren van andere evenementen.

Op termijn zal het postkantoor worden gesloopt om plaats te maken voor onder meer appartementen. De BIM hoopt dan op een andere locatie door te gaan. Zie voor meer info en contactgegevens de Facebookpagina.

BIM27JULI-1-825x340.jpg

Ga naar het nieuwsoverzicht

word lid!


Maak kennis met dé netwerk- en belangenbehartigingsorganisatie van Amsterdam Zuidoost! Meld u aan voor één van onze bijeenkomsten of maak een afspraak met VAZO-directeur Huib van Santen voor een vrijblijvend gesprek. 

Impressies


ZuidoostPartners Stadsdeel Zuidoost