MOMENTEEL ZIJN WIJ HET BEST BEREIKBAAR VIA VAZO@VAZO.NL

VAZO

Johan Cruijff ArenA exclusieve sales agent UEFA EURO 2020 hospitality


June 12, 2019

Amsterdam, 12 juni 2019 – Johan Cruijff ArenA is door UEFA benoemd als exclusieve sales agent voor de verkoop van officiële UEFA EURO 2020 hospitality pakketten aan bedrijven en fans gevestigd in Nederland. Alleen via de ArenA zijn officiële hospitality pakketten te verkrijgen, zowel voor de vier voetbalduels in de ArenA als voor de overige UEFA EURO 2020 wedstrijden. De UEFA heeft vandaag het startschot gegeven voor de verkoop van UEFA EURO 2020 Official Hospitality.

De inhoud en prijzen van de officiële UEFA EURO 2020 hospitality pakketten zijn vastgesteld door de UEFA. Ga voor meer informatie over deze pakketten naar www.hospitalityeuro2020.nl. Of neem contact op met Johan Cruijff ArenA, 020-3111414, of via hospitalityeuro2020@johancruijffarena.nl.

UEFA EURO 2020 wordt een onvergetelijke ervaring voor zowel bedrijven als individuele fans met een officieel UEFA EURO 2020 hospitality pakket. Gekozen kan worden uit drie pakketten, die naast een premiumticket toegang bieden tot exclusieve lounges of suites met onder andere hoogwaardige catering. De afname van een pakket voor de vier UEFA EURO 2020 wedstrijden in de ArenA of een serie wedstrijden in ander UEFA EURO 2020 stadion levert bovendien een aanzienlijke korting op voor de Suite en The Lounge pakketten, vier wedstrijden voor de prijs van drie. Als het Nederlands elftal zich kwalificeert dan spelen ze minimaal twee van de drie groepswedstrijden in de ArenA .

‘UEFA EURO 2020 is één van de grootste mondiale sportevenementen van 2020. Dit is een geweldige kans om hospitality pakketten af te nemen voor het gehele toernooi, niet alleen in Amsterdam maar in alle UEFA EURO 2020 speelsteden’, aldus Hidde Salverda, operationeel directeur Johan Cruijff ArenA.

Johan Cruijff ArenA is wereldwijd één van de slechts vijf geselecteerde exclusieve sales agents. De ArenA heeft ruim 22 jaar ervaring met het bieden van kwalitatief hoogstaande hospitality tijdens nationale en internationale voetbalwedstrijden, concerten en grootschalige business events.

UEFA EURO 2020™ wordt gespeeld in 12 stadions in 12 verschillende Europese landen. Het toernooi begint op vrijdag 12 juni 2020, in het Stadio Olimpico in Rome. De laatste drie wedstrijden – de twee halve finales en de finale – worden gespeeld in Wembley Stadium in Londen. Ook voor deze wedstrijden zijn hospitality pakketten via de ArenA te verkrijgen. De wedstrijden in de Johan Cruijff ArenA worden gespeeld op zondag 14 juni 2020, donderdag 18 juni 2020, maandag 22 juni 2020 en zaterdag 27 juni 2020.

Arena.jpg

Ga naar het nieuwsoverzicht

word lid!


Maak kennis met dé netwerk- en belangenbehartigingsorganisatie van Amsterdam Zuidoost! Meld u aan voor één van onze bijeenkomsten of maak een afspraak met VAZO-directeur Huib van Santen voor een vrijblijvend gesprek. 

Impressies


ZuidoostPartners Stadsdeel Zuidoost