De VAZO is al 35 jaar dé bedrijvenvereniging van Zuidoost!

 KLIK HIER VOOR DE LEDEN VOOR LEDEN ACTIES

VAZO

IXAS Voortgangsbericht-werkzaamheden A9


November 6, 2018

#106 - 2 november 2018 
 

Geachte heer, mevrouw,
In opdracht van Rijkswaterstaat werkt IXAS aan de uitbreiding van de A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen: de Gaasperdammerweg. De werkzaamheden aan de A9 maken deel uit van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA). Met bouwberichten, digitale voortgangsberichten, het IXAS-werkschema en het online bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat informeren we omwonenden over de werkzaamheden die we uit gaan voeren en de hinder die dit mogelijk geeft.

 

 

 

Start bouw dak op wisselbaan
De Gaasperdammertunnel krijgt vijf tunnelbuizen. Vier buizen zijn inmiddels zo goed als af. Hier worden momenteel de technische installaties getest. De middelste buis, de wisselbaan, is nog open. Dat duurt niet lang meer, want we starten in november met de bouw van het dak. Vier teams gaan aan de slag. Ze werken vanaf het bestaande dak van de tunnel, dus de kranen en betonpompen die nodig zijn, zijn vanuit de omgeving te zien. Als het werk volgens planning verloopt, is het dak in de zomer van 2019 af. Meer informatie over de planning en de werkzaamheden leest u op het online bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat.   

 

 

 

 

Aanbrengen grond oostkant tunnel
De komende twee weken vullen we aan de noordoostkant van de tunnel grond aan. Tussen de afrit naar de Kromwijkdreef en de tunnel komt 8000 kuub. Vrachtwagens voeren de grond aan via de bouwpoort op de Kromwijkdreef. Ze rijden tussen 07:00 en 16:00 uur.
 

 

 

 

 

Afsluitingen
Totdat de tunnel klaar is, zijn er afsluitingen nodig op de wegen en fietspaden bij het tunneltracé. In deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de actuele afsluitingen.

  • Afsluiting afrit 1 S113 Kromwijkdreef van de A9 uit de richting Diemen, van maandag 5 november 15:00 uur tot dinsdag 6 november 23:00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via afrit 2 S112 Gooiseweg.
  • Afsluiting toerit naar de A2 vanaf S111 Muntbergweg, van vrijdag 23 november 22:00 uur tot maandag 26 november 05:00 uur. Het verkeer wordt omgeleid naar de toeritten op de Meibergdreef en de Burgemeester Stramanweg en via de A9 en de A1. De routes worden met gele borden aangegeven.

 

 

 

 

Wist u dat...
... u nu al kunt zien hoe straks het park op de tunnel eruit ziet? Bekijk hier de interactieve kaart van Rijkswaterstaat.

 

 

IXAS voortgangsbericht.pdf

Ga naar het nieuwsoverzicht

Founding Fathers


AMC-VUmc_Logo_RGB_72dpi.jpg       logo_ing.png Delta lloyd.jpg

                    VAZO EN VENZO STEUNEN                      GOEDE DOELEN IN ZUIDOOST

  klik hier voor meer informatie

venzo klein.jpg

VAZO werkt samen met
logo_CBA.png

Impressies


ZuidoostPartners Stadsdeel Zuidoost