MOMENTEEL ZIJN WIJ HET BEST BEREIKBAAR VIA VAZO@VAZO.NL

VAZO

Bouwbericht IXAS: nachtwerkzaamheden A9 en versmalling Muntbergweg


October 7, 2019

Vanwege werkzaamheden voor de A9 Gaasperdammerweg staan er voor oktober afsluitingen van de A9 en een versmalling van de Muntbergweg gepland. 

Nachtafsluitingen A9

Donderdag 10 en vrijdag 11 oktober voert IXAS in de nacht onderhoudswerkzaamheden uit op de A9 Gaasperdammerweg.

-   Van donderdag 10 oktober 22:00 uur tot vrijdag 11 oktober 06:00 uur is de A9 richting Utrecht/Schiphol afgesloten tussen knooppunt Diemen en knooppunt Holendrecht. Ook alle op- en afritten zijn dicht. Vanaf de S111 Muntbergweg kunt u de wel richting de A2 Amsterdam, de verbindingsboog naar de A2 Utrecht is afgesloten.

-   Van vrijdag 11 oktober 22:00 uur tot zaterdag 12 oktober 08:00 uur is de A9 richting Almere afgesloten tussen knooppunt Holendrecht en knooppunt Diemen, inclusief alle op- en afritten. In knooppunt Holendrecht zijn de verbindingsboog richting A1 Amsterdam en de afrit naar IJburg afgesloten tot 10:00 uur.  

Meer informatie over de afsluitingen en om de omleidingen vindt u in het bijgevoegde bouwbericht.

Wegversmalling Muntbergweg

Van maandag 14 oktober tot en met vrijdag 18 oktober tussen 22:00 en 06:00 uur, is er op de Muntbergweg ter hoogte van de A9 Gaasperdammerweg 1 rijstrook beschikbaar voor autoverkeer dat in zuidelijke richting (stad uit) rijdt (zie afbeelding hieronder). Hierdoor is wat vertraging mogelijk. In deze periode richten we de berm tussen de Muntbergweg en het naastgelegen fietspad in.

Nachtwerkzaamheden en afsluiting A9 tussen knooppunt Holendrecht en Diemen.pdf

Ga naar het nieuwsoverzicht

word lid!


Maak kennis met dé netwerk- en belangenbehartigingsorganisatie van Amsterdam Zuidoost! Meld u aan voor één van onze bijeenkomsten of maak een afspraak met VAZO-directeur Huib van Santen voor een vrijblijvend gesprek. 

Impressies


ZuidoostPartners Stadsdeel Zuidoost