WIJ ZIJN MOMENTEEL HET BEST BEREIKBAAR VIA VAZO@VAZO.NL

Maatschappelijk belang


De VAZO is letterlijk betrokken bij alles wat er leeft in Amsterdam Zuidoost. Zo is in 2012 mede dankzij het initiatief van een aantal VAZO leden het Studiehuis tot stand gekomen. Leerlingen uit Zuidoost tussen de 13 en 19 jaar met een VWO- of een gemengd HAVO/VWO-advies kunnen 4 dagen per week in het Studiehuis terecht om huiswerk te maken en te studeren. Zij worden hierbij begeleid door directeur T.A. Nawijn en 12 student-assistenten.                                                     Ga naar www.studiehuiszuidoost.nl voor meer informatie.

Ook het AMC doet regelmatig een beroep op de VAZO en haar leden o.a. voor de arbeidsintegratie van chronisch- en langdurig zieken.

Heeft u een sociaal project en bent u lid van de VAZO? Dan bieden wij u graag de helpende hand door het leggen van contacten en het initiëren van activiteiten.

word lid!


Maak kennis met dé netwerk- en belangenbehartigingsorganisatie van Amsterdam Zuidoost! Meld u aan voor één van onze bijeenkomsten of maak een afspraak met VAZO-directeur Huib van Santen voor een vrijblijvend gesprek. 

Impressies


ZuidoostPartners Stadsdeel Zuidoost