WIJ ZIJN MOMENTEEL HET BEST BEREIKBAAR VIA VAZO@VAZO.NL

stageplaatsen


 Stagiairs en bedrijven zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Medewerkers dragen hun kennis, ervaring en beroepshouding over op studenten. En omgekeerd hebben de nieuwsgierigheid en energie van de studenten een verfrissende werking op de organisatie.

MBO College Zuidoost  www.rocva.nl/mbocollegezuidoost (ROC van Amsterdam) is lid van de VAZO en helpt bij het vinden van de student die bij een bedrijf past. Stages en leerbanen zijn belangrijk, want studenten zijn dé werknemers van de toekomst!

StagePunt Zuidoost van MBO College Zuidoost is de schakel tussen student, bedrijf en school. Bedrijven leggen hier het eerste contact met school om kenbaar te maken welke stagemogelijkheden ze bieden. Bedrijven kunnen hier terecht met alle vragen over school, stage en studenten. Studenten kunnen hier terecht voor extra ondersteuning. Bijvoorbeeld in de vorm van sollicitatietraining, gespreksvaardigheden en het opstellen van een cv. 

Uiteraard heeft de VAZO ook oog voor VAZO-lid de  Hogeschool van Amsterdam (HvA) en legt directeur Huib van Santen – indien gevraagd – contact tussen bedrijven en stagiairs.

Om jongeren met een chronische ziekte of een beperking te ondersteunen in hun carrière werkt de VAZO nauw samen met Emma-at-Work. Deze samenwerking resulteerde al in regelrechte succesverhalen. Wij danken de ondernemers in Amsterdam Zuidoost voor hun maatschappelijke betrokkenheid!

 

word lid!


Maak kennis met dé netwerk- en belangenbehartigingsorganisatie van Amsterdam Zuidoost! Meld u aan voor één van onze bijeenkomsten of maak een afspraak met VAZO-directeur Huib van Santen voor een vrijblijvend gesprek. 

Impressies


ZuidoostPartners Stadsdeel Zuidoost